Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 18 • К 3
Заяв 22
/ Зберігання, консервування та переробка молока
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Фіть М. С. 181.000 Зареєстровано 181
  • Співбесіда: 181
2 Гевчук С. В. 170.000 Зареєстровано 170
  • Співбесіда: 170
3 Петрович А. І. 168.000 Зареєстровано 168
  • Співбесіда: 168
4 Білик В. Б. 166.000 Зареєстровано 166
  • Співбесіда: 166
5 Ніколаєва Д. О. 151.000 Зареєстровано 151
  • Співбесіда: 151
6 Кульбака С. С. 151.000 Зареєстровано 151
  • Співбесіда: 151
7 Навроцький І. І. 148.000 Зареєстровано 148
  • Співбесіда: 148
8 Пущак Я. Р. 148.000 Зареєстровано 148
  • Співбесіда: 148
9 Майстришин І. Т. 146.000 Зареєстровано 146
  • Співбесіда: 146
10 Хом`як В. Й. 145.000 Зареєстровано 145
  • Співбесіда: 145
11 Ковальовська А. П. 0.000 Зареєстровано
12 Ільчишин І. М. 0.000 Зареєстровано
13 Мисько Р. І. 0.000 Зареєстровано
14 Чапляк А. Д. 0.000 Зареєстровано
15 Карпа А. С. 0.000 Зареєстровано
16 Кухар Б. Р. 0.000 Зареєстровано
17 Мазалова С. В. 0.000 Зареєстровано
18 Васинюк Я. В. 0.000 Зареєстровано
19 Шипка О. Т. 0.000 Зареєстровано
20 Єзерський О. А. 0.000 Зареєстровано
21 Гураль В. П. 0.000 Зареєстровано
22 Канюка Т. Р. 0.000 Зареєстровано