Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 9
/ Зберігання, консервування та переробка м’яса
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дерябін І. Ю. 144.000 Зареєстровано 105 123 127 105
  • Українська мова: 105
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Українська література: 105
  • РК: 1.07
2 Мусатенко В. В. 0.000 Зареєстровано
3 Клюфінська Я. О. 0.000 Зареєстровано
4 Янчев А. Р. 0.000 Зареєстровано
5 Христов Д. З. 0.000 Зареєстровано
6 Сімчук С. С. 0.000 Зареєстровано
7 Мушинський В. В. 0.000 Зареєстровано
8 Приходько Г. Л. 0.000 Зареєстровано
9 Куруч В. В. 0.000 Зареєстровано