Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФКМГУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 14
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ніколова К. І. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
2 Пристяжнюк А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Довгий А. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Глебко М. Є. 0.000 Зареєстровано
5 Баку Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Пужайло О. В. 0.000 Зареєстровано
7 Степаненко К. В. 0.000 Зареєстровано
8 Абрамова В. В. 0.000 Зареєстровано
9 Бурла В. І. 0.000 Зареєстровано
10 Мітрієв Д. Д. 0.000 Зареєстровано
11 Немченко Є. Р. 0.000 Зареєстровано
12 Селезньова Д. В. 0.000 Зареєстровано
13 Саріогло М. М. 0.000 Заява надійшла з сайту
14 Гриценко А. Г. 0.000 Заява надійшла з сайту