Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВПУМЛ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Заяв 26 • Конкурс на бюджет 1.73
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Збирко Л. І. 0.000 Зареєстровано
2 Хоміць Д. А. 0.000 Зареєстровано
3 Федунь І. А. 0.000 Зареєстровано
4 Пугачов Д. Д. 0.000 Зареєстровано
5 Рура Я. В. 0.000 Зареєстровано
6 Туз Б. М. 0.000 Зареєстровано
7 Стасенко Т. І. 0.000 Зареєстровано
8 Клим В. І. 0.000 Зареєстровано
9 Клим А. І. 0.000 Зареєстровано
10 Роговський П. Я. 0.000 Зареєстровано
11 Руда М. І. 0.000 Зареєстровано
12 Копоть О. Р. 0.000 Зареєстровано
13 Кубіцький С. Р. 0.000 Зареєстровано
14 Ярка Ю. В. 0.000 Зареєстровано
15 Базенюк Д. С. 0.000 Зареєстровано
16 Муц М. В. 0.000 Зареєстровано
17 Сваволя П. В. 0.000 Зареєстровано
18 Соколовська О. В. 0.000 Зареєстровано
19 Дацій Т. В. 0.000 Зареєстровано
20 Гордієнко С. Р. 0.000 Зареєстровано
21 Купенко В. В. 0.000 Зареєстровано
22 Горбацьо А. А. 0.000 Зареєстровано
23 Пачва О. А. 0.000 Зареєстровано
24 Ладика С. В. 0.000 Зареєстровано
25 Курнікова Л. С. 0.000 Зареєстровано
26 Крайовський А. І. 0.000 Відмова