Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВПУМД Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • БМ 25
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 0.56
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кіс І. Р. 0.000 Заява надійшла з сайту
2 Сайко Є. М. 0.000 Заява надійшла з сайту
3 Бойчук В. П. 0.000 Заява надійшла з сайту
4 Кісера Д. М. 0.000 Заява надійшла з сайту
5 Антоник С. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
6 Кулинич С. О. 0.000 Заява надійшла з сайту
7 Козловська М. І. 0.000 Заява надійшла з сайту
8 Сорока А. М. 0.000 Заява надійшла з сайту
9 Хом`як Н. П. 0.000 Заява надійшла з сайту
10 Писаркова А. І. 0.000 Заява надійшла з сайту
11 Паращук Р. Р. 0.000 Заява надійшла з сайту
12 Фасахов Ю. М. 0.000 Заява надійшла з сайту
13 Герляк С. І. 0.000 Заява надійшла з сайту
14 Кулинич Т. В. 0.000 Заява надійшла з сайту