Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВСП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25
Заяв 27
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Войтович С. Л. 0.000 Зареєстровано
2 Скоробогатий А. А. 0.000 Зареєстровано
3 Петрочук М. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Колеснікова О. Р. 0.000 Зареєстровано
5 Стрілець С. В. 0.000 Зареєстровано
6 Луків М. П. 0.000 Зареєстровано
7 Головатий О. П. 0.000 Зареєстровано
8 Околович Н. М. 0.000 Зареєстровано
9 Мультан Х. В. 0.000 Зареєстровано
10 Каспрук С. В. 0.000 Зареєстровано
11 Лесик Л. П. 0.000 Зареєстровано
12 Кожушко С. С. 0.000 Зареєстровано
13 Галась П. О. 0.000 Зареєстровано
14 Прокопчук Х. І. 0.000 Зареєстровано
15 Васильєва А. П. 0.000 Зареєстровано
16 Ковальчук К. А. 0.000 Зареєстровано
17 Гунько Н. В. 0.000 Зареєстровано
18 Абдулаєва С. В. 0.000 Зареєстровано
19 Гераус Х. А. 0.000 Зареєстровано
20 Гонтарук О. М. 0.000 Зареєстровано
21 Катинська Я. В. 0.000 Зареєстровано
22 Недогін О. Л. 0.000 Зареєстровано
23 Вальчишин В. З. 0.000 Зареєстровано
24 Рісна М. В. 0.000 Зареєстровано
25 Русин В. М. 0.000 Зареєстровано
26 Дмитрук Н. С. 0.000 Зареєстровано
27 Павлишин Д. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)