Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 10
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Миколаєнко А. В. 158.000 Зареєстровано 131 108 127 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Біологія: 140
  • РК: 1.07
2 Хоменко В. О. 0.000 Зареєстровано
3 Колодич В. І. 0.000 Зареєстровано
4 Курбанов Б. А. 0.000 Зареєстровано
5 Безкоровайний Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Замана О. О. 0.000 Зареєстровано
7 Сакун І. В. 0.000 Зареєстровано
8 Пухно Ю. О. 0.000 Зареєстровано
9 Брьохов С. В. 0.000 Зареєстровано
10 Зубар Д. О. 0.000 Зареєстровано