Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 8
Заяв 7
/ Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Слинько Є. О. 183.000 Допущено 183
  • Співбесіда: 183
  • РК: 1.07
2 Камордин Д. В. 181.000 Допущено 181
  • Співбесіда: 181
  • РК: 1.07
3 Євтушенко В. В. 177.000 Допущено 177
  • Співбесіда: 177
  • РК: 1.07
4 Семенюк Д. О. 173.000 Допущено 173
  • Співбесіда: 173
  • РК: 1.07
5 Гришечко К. Ю. 165.000 Допущено 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.07
6 Коструб В. В. 159.000 Допущено 159
  • Співбесіда: 159
  • РК: 1.07
7 Чиженко С. В. 145.000 Допущено 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07