Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 21
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Корінна О. М. 154.000 Зареєстровано 154
  • Співбесіда: 154
2 Дмитрук В. К. 136.000 Зареєстровано 136
  • Співбесіда: 136
3 Скороход Н. О. 136.000 Зареєстровано 136
  • Співбесіда: 136
4 Сокол З. С. 136.000 Зареєстровано 136
  • Співбесіда: 136
5 Романюк В. С. 136.000 Зареєстровано 136
  • Співбесіда: 136
6 Карпук Б. В. 130.000 Зареєстровано 130
  • Співбесіда: 130
7 Калашнікова А. Д. 124.000 Зареєстровано 124
  • Співбесіда: 124
8 Мельник Х. В. 124.000 Зареєстровано 124
  • Співбесіда: 124
9 Калькова В. П. 118.000 Зареєстровано 118
  • Співбесіда: 118
10 Калькова В. Ю. 112.000 Зареєстровано 112
  • Співбесіда: 112
11 Антосюк А. Т. 112.000 Зареєстровано 112
  • Співбесіда: 112
12 Калькова Д. Р. 0.000 Зареєстровано
13 Таран К. В. 0.000 Зареєстровано
14 Бортнік Д. І. 0.000 Зареєстровано
15 Винарська І. М. 0.000 Зареєстровано
16 Ткачук Т. Я. 0.000 Зареєстровано
17 Годун А. Р. 0.000 Зареєстровано
18 Денисов Д. М. 0.000 Зареєстровано
19 Кіпруха Д. П. 0.000 Зареєстровано
20 Баглик К. І. 0.000 Зареєстровано
21 Шворак Х. Ю. 0.000 Зареєстровано