Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 1
Заяв 9
/ Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Майборода І. В. 0.000 Зареєстровано
2 Дмитренко В. І. 0.000 Зареєстровано
3 Прокопець С. А. 0.000 Зареєстровано
4 Костіна Т. В. 0.000 Зареєстровано
5 Гармаш В. Г. 0.000 Зареєстровано
6 Кисленко А. Р. 0.000 Зареєстровано
7 Пришнівська Н. В. 0.000 Зареєстровано
8 Кисленко Є. Р. 0.000 Зареєстровано
9 Істєрін І. О. 0.000 Зареєстровано