Зачекайте...

G13 Харчові технології

РГ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пастернак Б. М. 172.000 Зареєстровано 140 140 130 140
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Історія України: 130
  • Іноземна мова: 140
2 Чухрай В. О. 0.000 Зареєстровано
3 Ханжин О. М. 0.000 Зареєстровано
4 Тригуб Н. С. 0.000 Зареєстровано
5 Ступка Б. О. 0.000 Зареєстровано
6 Дмитров А. К. 0.000 Зареєстровано