Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ТіГО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 34 • К 34
Заяв 19
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Данилейко В. С. 154.000 Зареєстровано 125 100 127 140
  • Українська мова: 125
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Біологія: 140
2 Долідова В. Є. 0.000 Зареєстровано
3 Ковшова А. О. 0.000 Зареєстровано
4 Калій М. П. 0.000 Зареєстровано
5 Базюк І. О. 0.000 Зареєстровано
6 Грицай Є. П. 0.000 Зареєстровано
7 Каліш А. Ю. 0.000 Зареєстровано
8 Савіцька Ю. О. 0.000 Зареєстровано
9 Осипова О. А. 0.000 Зареєстровано
10 Медушевський В. В. 0.000 Зареєстровано
11 Устименко Н. К. 0.000 Зареєстровано
12 Мельнікова К. В. 0.000 Зареєстровано
13 Гамарко Д. М. 0.000 Зареєстровано
14 Гаранько О. Д. 0.000 Зареєстровано
15 Бойко В. А. 0.000 Зареєстровано
16 Стеценко Р. М. 0.000 Зареєстровано
17 Заболотна С. С. 0.000 Зареєстровано
18 Жолинський О. О. 0.000 Зареєстровано
19 Топчій Х. Р. 0.000 Зареєстровано