Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 5
/ Бродильне виробництво і виноробство
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баланич К. В. 186.000 Зареєстровано 160 145 143 147
  • Українська мова: 160
  • Математика: 145
  • Історія України: 143
  • Біологія: 147
  • РК: 1.07
2 Стоянов А. Ф. 0.000 Зареєстровано
3 Жаборюк О. І. 0.000 Зареєстровано
4 Самусєва О. К. 0.000 Зареєстровано
5 Чернова А. О. 0.000 Зареєстровано