Зачекайте...

G13 Харчові технології

ДІПФКВД Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 60 • БМ 25 • К 35
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 0.68
/ Технологічна експертиза, якість і безпечність харчової продукції та сировини
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ромашкіна Ю. С. 156.000 Зареєстровано 131 126 118
  • Українська мова: 131
  • Математика: 126
  • Історія України: 118
  • РК: 1.04
2 Панченко Г. О. 0.000 Зареєстровано
3 Солод Ю. Г. 0.000 Зареєстровано
4 Рябуха О. С. 0.000 Зареєстровано
5 Рябуха О. І. 0.000 Зареєстровано
6 Потапов О. Ф. 0.000 Зареєстровано
7 Нестула В. С. 0.000 Зареєстровано
8 Волкова К. О. 0.000 Зареєстровано
9 Бурсалова А. О. 0.000 Зареєстровано
10 Марданов Е. А. 0.000 Зареєстровано
11 Тіміряєва Д. С. 0.000 Зареєстровано
12 Звягінець В. В. 0.000 Зареєстровано
13 Галича І. Ю. 0.000 Зареєстровано
14 Кованська Л. С. 0.000 Зареєстровано
15 Роот В. О. 0.000 Зареєстровано
16 Гординська Л. Ф. 0.000 Зареєстровано
17 Назаренко Д. В. 0.000 Зареєстровано