Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Економічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Россадіна І. М. 170.000 Зареєстровано 140 131 132 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 131
  • Історія України: 132
  • Географія: 142
2 Анталовці А. В. 164.000 Зареєстровано 134 115 142 134
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 142
  • Біологія: 134