Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 17
Заяв 32
/ Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бовсунівський А. М. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
2 Мальковська Д. М. 159.000 Допущено 159
  • Співбесіда: 159
3 Власенко А. Ю. 158.000 Допущено 158
  • Співбесіда: 158
4 Зарицький Н. В. 157.000 Допущено 157
  • Співбесіда: 157
5 Береза А. 152.000 Допущено 152
  • Співбесіда: 152
6 Волосовська Є. М. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
7 Дружиніна М. О. 149.000 Допущено 149
  • Співбесіда: 149
8 Присідько Д. В. 148.000 Допущено 148
  • Співбесіда: 148
9 Макарова В. В. 147.000 Допущено 147
  • Співбесіда: 147
10 Кириленко Н. М. 146.000 Допущено 146
  • Співбесіда: 146
11 Парубець А. О. 145.000 Допущено 145
  • Співбесіда: 145
12 Мережук А. В. 144.000 Допущено 144
  • Співбесіда: 144
13 Євтушок О. О. 143.000 Допущено 143
  • Співбесіда: 143
14 Бурківський С. С. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
15 Гаврилюк А. С. 139.000 Допущено 139
  • Співбесіда: 139
16 Бондаренко К. Є. 138.000 Допущено 138
  • Співбесіда: 138
17 Намись М. О. 135.000 Допущено 135
  • Співбесіда: 135
18 Таркус О. П. 134.000 Допущено 134
  • Співбесіда: 134
19 Дейнеко К. П. 130.000 Допущено 130
  • Співбесіда: 130
20 Хомотюк Д. О. 123.000 Допущено 123
  • Співбесіда: 123
21 Бобок Д. А. 122.000 Допущено 122
  • Співбесіда: 122
22 Костючик С. О. 0.000 Зареєстровано
23 Шум В. С. 0.000 Зареєстровано
24 Риндюк Я. Д. 0.000 Зареєстровано
25 Клокун І. М. 0.000 Зареєстровано
26 Ющенко О. А. 0.000 Зареєстровано
27 Отрошко Н. В. 0.000 Зареєстровано
28 Йосипенко С. М. 0.000 Зареєстровано
29 Корч М. І. 0.000 Зареєстровано
30 Марченко І. О. 0.000 Зареєстровано
31 Іващенко Н. В. 0.000 Зареєстровано
32 Алфьорова А. В. 0.000 Зареєстровано