Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баранова Г. В. 148.000 Допущено 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.07
2 Слаба К. А. 118.000 Допущено 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.07
3 Цаава Д. М. 112.000 Допущено 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07
4 Карабай Д. Д. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07