Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Задорожнюк Т. О. 124.000 Допущено 124
  • Співбесіда: 124
  • РК: 1.07
2 Федусь С. О. 112.000 Допущено 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07
3 Соу Д. Д. 106.000 Допущено 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.07
4 Сукліян С. О. 0.000 Відмова
5 Сулява С. І. 0.000 Відмова