Зачекайте...

G13 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • К 5
Заяв 14
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бровчак А. В. 0.000 Зареєстровано
2 Бурдейна Д. А. 0.000 Зареєстровано
3 Коврігіна К. Д. 0.000 Зареєстровано
4 Рожко С. В. 0.000 Зареєстровано
5 Горбулько О. В. 0.000 Зареєстровано
6 Соловйова С. А. 0.000 Зареєстровано
7 Волков М. М. 0.000 Зареєстровано
8 Присяжнюк А. А. 0.000 Зареєстровано
9 Чекурда Б. О. 0.000 Зареєстровано
10 Мякушка К. О. 0.000 Зареєстровано
11 Мельниченко Н. М. 0.000 Зареєстровано
12 Талибов М. Р. 0.000 Зареєстровано
13 Іваниця Є. О. 0.000 Зареєстровано
14 Ткачук О. А. 0.000 Зареєстровано