Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ТіГО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 98 • К 98
Заяв 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Башак Є. Б. 158.000 Зареєстровано 138 115 130 124
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 130
  • Географія: 124
2 Чумак М. М. 0.000 Зареєстровано
3 Шум О. Д. 0.000 Зареєстровано
4 Мовчан А. А. 0.000 Зареєстровано
5 Бугаєнко Т. С. 0.000 Зареєстровано
6 Бабенко Т. В. 0.000 Зареєстровано