Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

УСЗ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 7
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пшенична К. В. 0.000 Зареєстровано
2 Лисенко Д. О. 0.000 Зареєстровано
3 Корнієнко М. В. 0.000 Зареєстровано
4 Живилова Є. С. 0.000 Зареєстровано
5 Кендюх В. О. 0.000 Зареєстровано
6 Платов І. С. 0.000 Зареєстровано
7 Петрусенко Є. Р. 0.000 Зареєстровано