Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТФКДДАЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 44 • К 29
Заяв 20
/ Зберігання і переробка зерна
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кириленко Г. О. 0.000 Зареєстровано
2 Касьянова М. А. 0.000 Зареєстровано
3 Біляєва А. А. 0.000 Зареєстровано
4 Король С. В. 0.000 Зареєстровано
5 Щербак М. В. 0.000 Зареєстровано
6 Коваленко С. Д. 0.000 Зареєстровано
7 Берлізова А. О. 0.000 Зареєстровано
8 Гладкий Є. В. 0.000 Зареєстровано
9 Герега А. Ю. 0.000 Зареєстровано
10 Коротаєва К. В. 0.000 Зареєстровано
11 Самарченко В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Хорошилова В. Є. 0.000 Зареєстровано
13 Король В. В. 0.000 Зареєстровано
14 Дицька А. Р. 0.000 Зареєстровано
15 Патинок Є. І. 0.000 Зареєстровано
16 Шевчук О. А. 0.000 Зареєстровано
17 Єгоров О. В. 0.000 Зареєстровано
18 Коновалов А. К. 0.000 Зареєстровано
19 Півень С. В. 0.000 Зареєстровано
20 Гвоздик Є. О. 0.000 Зареєстровано