Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 45 • К 30
Заяв 39
/ Технологія та організація ресторанного бізнесу
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маргарян А. С. 0.000 Зареєстровано
2 Хлопоніна А. О. 0.000 Зареєстровано
3 Машкаринець-Бутко А. Г. 0.000 Зареєстровано
4 Пинтя В. І. 0.000 Зареєстровано
5 Глива М. М. 0.000 Зареєстровано
6 Штибель А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Чихман А. О. 0.000 Зареєстровано
8 Саввон О. А. 0.000 Зареєстровано
9 Терпай В. М. 0.000 Зареєстровано
10 Куриляк А. В. 0.000 Зареєстровано
11 Цімболинець А. П. 0.000 Зареєстровано
12 Марченко Р. Д. 0.000 Зареєстровано
13 Стецович Р. В. 0.000 Зареєстровано
14 Марина А. В. 0.000 Зареєстровано
15 Манзич Д. І. 0.000 Зареєстровано
16 Шерегій М. Ж. 0.000 Зареєстровано
17 Барна М. М. 0.000 Зареєстровано
18 Зубанич В. Ю. 0.000 Зареєстровано
19 Давидченко Н. В. 0.000 Зареєстровано
20 Маркович М. В. 0.000 Зареєстровано
21 Фещук С. М. 0.000 Зареєстровано
22 Матейка А. С. 0.000 Зареєстровано
23 Семчук М. В. 0.000 Зареєстровано
24 Гулькова А. М. 0.000 Зареєстровано
25 Панкулич С. М. 0.000 Зареєстровано
26 Михайлов В. 0.000 Зареєстровано
27 Міговк Н. А. 0.000 Зареєстровано
28 Максимець М. І. 0.000 Зареєстровано
29 Чикут Л. М. 0.000 Зареєстровано
30 Коваль С. Ю. 0.000 Зареєстровано
31 Лях І. С. 0.000 Зареєстровано
32 Теляєв О. Р. 0.000 Зареєстровано
33 Романко В. М. 0.000 Зареєстровано
34 Роля А. М. 0.000 Зареєстровано
35 Савко Д. Р. 0.000 Зареєстровано
36 Оленчин Н. Р. 0.000 Зареєстровано
37 Пірщ О. М. 0.000 Зареєстровано
38 Іванова Д. А. 0.000 Зареєстровано
39 Давидюк М. В. 0.000 Зареєстровано