Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЕБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сторожук А. І. 0.000 Зареєстровано
2 Дурнєва Є. Д. 0.000 Зареєстровано
3 Романчук К. Р. 0.000 Зареєстровано
4 Шевчук І. А. 0.000 Зареєстровано
5 Каспрук А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Міцик Н. Д. 0.000 Зареєстровано
7 Цісар А. С. 0.000 Зареєстровано
8 Озимок Т. В. 0.000 Зареєстровано
9 Семенюк О. А. 0.000 Зареєстровано
10 Муляр К. М. 0.000 Зареєстровано
11 Матліна М. Є. 0.000 Зареєстровано
12 Сухарєва Д. А. 0.000 Зареєстровано
13 Мрачковська К. С. 0.000 Зареєстровано
14 Семенюк М. М. 0.000 Зареєстровано
15 Соцька М. О. 0.000 Зареєстровано
16 Попова О. В. 0.000 Зареєстровано
17 Мартинович І. Ю. 0.000 Зареєстровано
18 Репенчук В. О. 0.000 Зареєстровано
19 Ревуцька А. О. 0.000 Зареєстровано
20 Мельник А. М. 0.000 Зареєстровано
21 Чугайовська В. А. 0.000 Зареєстровано
22 Касаткіна А. С. 0.000 Зареєстровано
23 Король В. В. 0.000 Зареєстровано