Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТЗН Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 7
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Назарчук Д. Ю. 159.000 Допущено 143 100 136 131
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 136
  • Українська література: 131
2 Каганець Д. О. 0.000 Зареєстровано
3 Рудчик М. І. 0.000 Зареєстровано
4 Мамчиц І. В. 0.000 Зареєстровано
5 Галета Д. В. 0.000 Зареєстровано
6 Маланчук І. І. 163.000 Заява надійшла з сайту 145 140 120 118
  • Українська мова: 145
  • Математика: 140
  • Історія України: 120
  • Іноземна мова: 118
7 Дяк А. В. 0.000 Заява надійшла з сайту