Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЕПСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хім`як Ю. Ю. 186.000 Зареєстровано 156 152 144 144
  • Українська мова: 156
  • Математика: 152
  • Історія України: 144
  • Географія: 144
2 Алієва Є. Д. 0.000 Зареєстровано
3 Дем`янів Ю. А. 0.000 Заява надійшла з сайту
4 Бойчук Р. І. 0.000 Заява надійшла з сайту