Зачекайте...

G13 Харчові технології

РТБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 12
Заяв 10
/ Технологія і організація ресторанного бізнесу
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Осінський І. Ю. 186.000 Зареєстровано 148 131 160 156
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 160
  • Біологія: 156
2 Ніжнік Д. М. 170.000 Зареєстровано 149 100 147 149
  • Українська мова: 149
  • Математика: 100
  • Історія України: 147
  • Іноземна мова: 149
3 Холодніцька Д. В. 165.000 Зареєстровано 143 108 132 146
  • Українська мова: 143
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Біологія: 146
4 Щербина С. В. 160.000 Зареєстровано 134 108 132 138
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Українська література: 138
5 Довматенко Д. О. 154.000 Зареєстровано 134 100 124 134
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 124
  • Біологія: 134
6 Гончарук В. Г. 0.000 Зареєстровано
7 Ущаповська Л. О. 0.000 Зареєстровано
8 Повар С. А. 0.000 Зареєстровано
9 Сидоренко Л. В. 0.000 Зареєстровано
10 Бодян К. О. 0.000 Зареєстровано