Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 50
Заяв 21
/ Технологія приготування їжі
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Змієвський І. М. 167.000 Допущено 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.07
2 Міхней А. О. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
3 Яковенко К. І. 145.000 Допущено 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07
4 Саркісова О. С. 111.000 Допущено 111
  • Співбесіда: 111
  • РК: 1.07
5 Кусенко Д. С. 104.000 Допущено 104
  • Співбесіда: 104
  • РК: 1.07
6 Шпаляренко Д. Д. 103.000 Допущено 103
  • Співбесіда: 103
  • РК: 1.07
7 Крижньова Г. О. 102.000 Допущено 102
  • Співбесіда: 102
  • РК: 1.07
8 Балабан Є. О. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
9 Гуткан А. П. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
10 Ковальчук Н. Т. 0.000 Зареєстровано
11 Кловак А. Я. 0.000 Зареєстровано
12 Місяць О. М. 0.000 Зареєстровано
13 Бочаров О. П. 0.000 Зареєстровано
14 Єсманчук Д. С. 0.000 Зареєстровано
15 Гроза В. С. 0.000 Зареєстровано
16 Денисенко Я. Д. 0.000 Зареєстровано
17 Коцел Є. К. 0.000 Зареєстровано
18 Білик К. А. 0.000 Зареєстровано
19 Мельничук Д. О. 0.000 Зареєстровано
20 Худицька О. О. 0.000 Зареєстровано
21 Білуха Г. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)