Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФККУІВП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 7
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кліщ Д. В. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
2 Кирийчук П. О. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
3 Левчук Є. В. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
4 Заграбчук М. О. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
5 Шундік К. О. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
6 Кудин А. А. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
7 Чорногор І. С. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150