Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гущина Є. С. 164.000 Зареєстровано 134 115 141 136
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 141
  • Українська література: 136
2 Бабанська А. Р. 0.000 Зареєстровано
3 Мешко Е. І. 0.000 Зареєстровано
4 Чумак М. М. 0.000 Зареєстровано
5 Попович Н. І. 0.000 Зареєстровано