Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • БМ 20
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 0.7
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шмаков М. М. 0.000 Заява надійшла з сайту
2 Чернов Л. Є. 0.000 Заява надійшла з сайту
3 Сідушов В. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
4 Рябець Д. П. 0.000 Заява надійшла з сайту
5 Аралова Ю. О. 0.000 Заява надійшла з сайту
6 Мульчинська В. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
7 Вітряк В. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
8 Макарова А. І. 0.000 Заява надійшла з сайту
9 Скубченко І. Е. 0.000 Заява надійшла з сайту
10 Бібік Д. Д. 0.000 Заява надійшла з сайту
11 Баєш О. Г. 0.000 Заява надійшла з сайту
12 Коцюмака Є. О. 0.000 Заява надійшла з сайту
13 Чайка І. Ю. 0.000 Заява надійшла з сайту
14 Незнамова Т. Д. 0.000 Заява надійшла з сайту