Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 47
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Литвиненко Т. М. 0.000 Зареєстровано
2 Кривенко В. Д. 0.000 Зареєстровано
3 Райська Н. О. 0.000 Зареєстровано
4 Сазонова А. Я. 0.000 Зареєстровано
5 Теслевич Я. М. 0.000 Зареєстровано
6 Рибалко І. С. 0.000 Зареєстровано
7 Чуприна З. Р. 0.000 Зареєстровано
8 Кулішенко М. О. 0.000 Зареєстровано
9 Рашевська А. С. 0.000 Зареєстровано
10 Сириця С. М. 0.000 Зареєстровано
11 Кардаш В. О. 0.000 Зареєстровано
12 Моісеєнко Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
13 Цецура С. О. 0.000 Зареєстровано
14 Тхоренко Г. В. 0.000 Зареєстровано
15 Рущак Є. О. 0.000 Зареєстровано
16 Черненко В. В. 0.000 Зареєстровано
17 Скирда П. М. 0.000 Зареєстровано
18 Конюхова А. Ю. 0.000 Зареєстровано
19 Волокита А. В. 0.000 Зареєстровано
20 Шестаков М. О. 0.000 Зареєстровано
21 Джафарова К. С. 0.000 Зареєстровано
22 Волокита О. Л. 0.000 Зареєстровано
23 Копшева В. В. 0.000 Зареєстровано
24 Баришева В. Ю. 0.000 Зареєстровано
25 Весельська А. С. 0.000 Зареєстровано
26 Винокуров М. Є. 0.000 Зареєстровано
27 Лубенська А. А. 0.000 Зареєстровано
28 Скворцова С. В. 0.000 Зареєстровано
29 Парубець К. Р. 0.000 Зареєстровано
30 Лопаткіна А. А. 0.000 Зареєстровано
31 Сафронова А. О. 0.000 Зареєстровано
32 Овчаренко Є. В. 0.000 Зареєстровано
33 Пасат Є. І. 0.000 Зареєстровано
34 Приходько М. А. 0.000 Зареєстровано
35 Чубченко М. Р. 0.000 Зареєстровано
36 Різниченко Є. О. 0.000 Зареєстровано
37 Яковлева П. Ю. 0.000 Зареєстровано
38 Пшенична С. К. 0.000 Зареєстровано
39 Подольна К. М. 0.000 Зареєстровано
40 Файзуліна К. П. 0.000 Зареєстровано
41 Боженко М. А. 0.000 Зареєстровано
42 Рибалко К. Ю. 0.000 Зареєстровано
43 Грімалюк М. С. 0.000 Зареєстровано
44 Яковенко М. А. 0.000 Зареєстровано
45 Кулаковський М. П. 0.000 Зареєстровано
46 Пермяков Д. А. 0.000 Зареєстровано
47 Криванич А. В. 0.000 Зареєстровано