Зачекайте...

G13 Харчові технології

КНВЦ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • К 5
Заяв 16
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мальчук М. В. 180.000 Зареєстровано 142 142 147
  • Українська мова: 142
  • Математика: 142
  • Історія України: 147
  • РК: 1.04
2 Сольський М. П. 0.000 Зареєстровано
3 Борис С. О. 0.000 Зареєстровано
4 Бортко Д. О. 0.000 Зареєстровано
5 Мокляк Д. С. 0.000 Зареєстровано
6 Бевза А. Р. 0.000 Зареєстровано
7 Храмова О. Д. 0.000 Зареєстровано
8 Козлов Р. М. 0.000 Зареєстровано
9 Поліщук Д. В. 0.000 Зареєстровано
10 Гогохія Т. М. 0.000 Зареєстровано
11 Гузєй Є. Г. 0.000 Зареєстровано
12 Тараторіна Н. О. 0.000 Зареєстровано
13 Ігошина О. Є. 0.000 Зареєстровано
14 Пилипченко Д. О. 0.000 Зареєстровано
15 Карпова М. Д. 0.000 Зареєстровано
16 Бібікова В. Ю. 0.000 Зареєстровано