Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 9
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гончаренко С. В. 178.000 Допущено 144 137 138 149
  • Українська мова: 144
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • Біологія: 149
2 Волкова А. А. 0.000 Зареєстровано
3 Кілієвич К. О. 0.000 Зареєстровано
4 Житнич М. С. 0.000 Зареєстровано
5 Дробот Д. В. 0.000 Зареєстровано
6 Тригуб Н. С. 0.000 Зареєстровано
7 Загуменна О. В. 0.000 Зареєстровано
8 Полянчук С. О. 0.000 Зареєстровано
9 Лукіянік А. В. 0.000 Зареєстровано