Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 5

Регіон

ОКР

Галузь знань

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 30 / БМ 13
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика
Українська мова
Прохідний бал
14.5
Поданих заяв
13

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 30 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
1

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 30 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
0

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
0

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
0