Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 60 / БМ 30

Спеціалізація: Бродильне виробництво і виноробство
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика
Українська мова та література
Поданих заяв
29
Конкурс
0.97

Харчові технології ВМ 30 / БМ 17

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика
Українська мова та література
Поданих заяв
17
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 60 / БМ 5

Спеціалізація: Зберігання і переробка зерна
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика
Українська мова та література
Поданих заяв
5
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 60 / БМ 3

Спеціалізація: Зберігання і переробка зерна
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Біологія (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
3
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 13 / БМ 2

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
3
Конкурс
1.5

Харчові технології ВМ 30 / БМ 2

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
2
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 37 / БМ 0

Спеціалізація: Бродильне виробництво і виноробство
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 38 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання і переробка зерна
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 60 / БМ 0

Спеціалізація: Бродильне виробництво і виноробство
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Хімія (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
0