Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 45 / БМ 21

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
62
Конкурс
2.95

Харчові технології ВМ 45 / БМ 19

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
53
Конкурс
2.79

Харчові технології ВМ 30 / БМ 15

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
62
Конкурс
4.13

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Заочне

Предмети

Українська мова та література (k=0.4)
Математика або Біологія або Хімія (k=0.5)
Поданих заяв
12

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Заочне

Предмети

Українська мова та література (k=0.4)
Математика або Біологія або Хімія (k=0.5)
Поданих заяв
11

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Заочне

Предмети

Фаховий іспит (k=0.9)
Поданих заяв
5

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Заочне

Предмети

Фаховий іспит (k=0.9)
Поданих заяв
2