Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 20

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 40 / БМ 0

Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
Спеціаліст , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
40

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Спеціалізація: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Спеціаліст , денна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова) (k=0.3)
Фаховий іспит (k=0.6)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 1 / БМ 0

Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
Магістр , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит (k=0.5)
Фаховий іспит (k=0.2)
Іноземна мова (k=0.2)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 2 / БМ 0

Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
Магістр , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова) (k=0.4)
Фаховий іспит (k=0.5)
Поданих заяв
2

Харчові технології ВМ 12 / БМ 0

Спеціалізація: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Магістр , денна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова) (k=0.3)
Фаховий іспит (k=0.6)
Поданих заяв
2

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
Магістр , денна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит (k=0.6)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова) (k=0.3)
Поданих заяв
13

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Магістр , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Спеціалізація: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Спеціаліст , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова)
Поданих заяв
10

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Магістр , денна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова) (k=0.3)
Фаховий іспит (k=0.6)
Поданих заяв
2

Харчові технології ВМ 3 / БМ 0

Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
Спеціаліст , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит (k=0.5)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова) (k=0.4)
Поданих заяв
3