Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Професійна освіта ВМ 10 / БМ n/a

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Поданих заяв
4
Зараховано
4
Квота1
1

Професійна освіта ВМ 15 / БМ n/a

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Тест з фахової підготовки (Фахове випробування, балmin 100, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
7
Зараховано
7

Професійна освіта ВМ 10 / БМ n/a

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Поданих заяв
1
Зараховано
1
Квота1
1

Професійна освіта ВМ 20 / БМ n/a

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Тест з фахової підготовки (Фахове випробування, балmin 100, k=0.600)
Тест професійної готовності (Фахове випробування, балmin 15)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.200)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Професійна освіта ВМ 15 / БМ n/a

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Тест з фахової підготовки (Фахове випробування, балmin 100, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Професійна освіта ВМ 20 / БМ n/a

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Тест з фахової підготовки (Фахове випробування, балmin 100, k=0.600)
Тест професійно готовності (Фахове випробування, балmin 15)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.200)
Поданих заяв
10
Зараховано
10