Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 4

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 40 / БМ n/a

Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
Поданих заяв
55
Зараховано
28
Квота1
1

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Фаховий іспит Технологія приготування їжі (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
29
Зараховано
24

Харчові технології ВМ 65 / БМ n/a

Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
Поданих заяв
52
Зараховано
46
Квота1
3