Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 4

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 40 / БМ n/a

Факультет: Ресторанне господарство
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120, k=0.100)
Поданих заяв
3
Рекомендовано
3

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Ресторанне господарство
Молодший спеціаліст • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Технологія виробництва кулінарної продукції (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
12
Зараховано
12

Харчові технології ВМ 65 / БМ n/a

Факультет: Ресторанне господарство
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4)
Поданих заяв
89
Рекомендовано
6
Зараховано
58
Квота1
2

Харчові технології ВМ 60 / БМ n/a

Факультет: Ресторанне господарство
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120, k=0.100)
Поданих заяв
69
Рекомендовано
39
Зараховано
22