Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 12

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 15 / БМ min 1

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 99, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
167
Конкурс
11.13
Зараховано
25

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 99, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
6
Конкурс
1.2
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • денна форма • 1р 9м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 9м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • заочна форма • 2р 9м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
3

Технології захисту навколишнього середовища ВМ 50 / БМ 0

Факультет: факультет водогосподарської інженерії та екології
Бакалавр(на основі ПЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 99, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
68
Зараховано
6

Технології захисту навколишнього середовища ВМ 50 / БМ 0

Факультет: факультет водогосподарської інженерії та екології
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 99, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
6

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 9м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 9м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
21
Зараховано
18

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 9м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
28
Зараховано
23