Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 5

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Ресторанного господарства
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Ресторанного господарства
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Ресторанного господарства
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1)
Поданих заяв
15

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Ресторанного господарства
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1)
Поданих заяв
18
Зараховано
18

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Ресторанного господарства
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1)
Поданих заяв
75
Зараховано
75