Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 15

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 35 / БМmax 16 / БМ min 1

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
107
Конкурс
6.69
Рекомендовано
85
Зараховано
22

Харчові технології ВМ 15 / БМmax 1 / БМ min 1

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
1
Конкурс
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 10 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
30
Рекомендовано
3
Зараховано
25