Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 4

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м

Предмети

Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства) (Фахове випробування, балmin 130)
Українська мова (вступний іспит, балmin 130)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Рекомендовано
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 17 / БМ n/a

Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • денна форма • 1р 5м

Предмети

Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства) (Фахове випробування, балmin 130)
Українська мова (вступний іспит, балmin 130)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
21
Зараховано
15

Харчові технології ВМ 23 / БМ n/a

Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Поданих заяв
31
Зараховано
21
Квота1
6