Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 30

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 165 / БМmax 30 / БМ min 2

Факультет: Факультет харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 4р 0м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
205
Конкурс
6.83
Зараховано
42

Харчові технології ВМ 57 / БМmax 3 / БМ min 1

Факультет: Факультет харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 5р 0м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
16
Конкурс
5.33
Зараховано
6

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Додаткове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 1)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60, k=0.100)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 3р 0м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Додаткове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 1)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 75 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 0м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60, k=0.300)
Поданих заяв
12
Зараховано
12

Харчові технології ВМ 3 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Додаткове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 1)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60, k=0.100)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 4р 0м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60, k=0.300)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 1 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Додаткове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 1)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60, k=0.100)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 3 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Додаткове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 1)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60, k=0.100)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 11м

Предмети

Вступне фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.300)
Поданих заяв
0