Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 11

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 105 / БМmax 28 / БМ min 1

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 99, k=0.350)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
198
Конкурс
7.07
Зараховано
50

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 105 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 99, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 99, k=0.350)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 99, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
19
Конкурс
3.8
Зараховано
7

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 9м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
8
Зараховано
5

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, k=0.200)
Математика (ЗНО, k=0.200)
Біологія (ЗНО, k=0.350)
Українська мова та література (ЗНО, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
1

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • заочна форма • 2р 9м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
9

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • денна форма • 1р 9м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 9м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
1

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 65 / БМ n/a

Факультет: Біотехнологічний факультет
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
60
Рекомендовано
1
Зараховано
52

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 9м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
8
Зараховано
5

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Біотехнологічний факультет
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 9м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
5
Зараховано
5