Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 14

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / БМmax 10 / БМ min 1

Факультет: Технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
245
Конкурс
24.5
Зараховано
23

Туризм ВМ 40 / БМmax 10 / БМ min 1

Факультет: Природознавства, здоров`я людини і туризму
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
218
Конкурс
21.8
Зараховано
36

Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
9
Зараховано
8

Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Технологій та сфери обслуговування
Магістр • заочна форма • 1р 3м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
6
Зараховано
6

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Туризм ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Природознавства, здоров`я людини і туризму
Магістр • заочна форма • 1р 3м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
10
Зараховано
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Туризм ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Природознавства, здоров`я людини і туризму
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Рекомендовано
1

Туризм ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Природознавства, здоров`я людини і туризму
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Туризм ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Природознавства, здоров`я людини і туризму
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
22
Рекомендовано
15
Зараховано
6