Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2017

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 40 / БМ min 5

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
359
Конкурс
8.98
Зараховано
53

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 3 / БМ min 2

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
12
Конкурс
4
Зараховано
5

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
23
Зараховано
17

Харчові технології ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
14
Зараховано
11

Харчові технології ВМ 20 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
13
Зараховано
8

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
12
Рекомендовано
1
Зараховано
8

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
36
Рекомендовано
1
Зараховано
27

Харчові технології ВМ 5 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
2
Рекомендовано
2