Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 49 / БМmax 14 / БМ min 2

Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
173
Конкурс
12.36
Рекомендовано
11
Зараховано
21

Харчові технології ВМ 20 / БМmax 10 / БМ min 1

Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
12
Конкурс
1.2
Рекомендовано
4
Зараховано
4

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 9м

Предмети

Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 40 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Магістр • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування, балmin 51)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Поданих заяв
6
Зараховано
5

Харчові технології ВМ 50 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Магістр • денна форма • 1р 5м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування, балmin 51)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Поданих заяв
13
Зараховано
12